Xo1 Marine instagramissa
Xo1 Marine Facebookissa
Xo1 Marine Yotube logoOceanLED on Englantilainen yritys, joka aloitti vedenalaisten LED -valojen kehittämisen käyttäjämarkkinoille vuonna 2005.
OceanLED -tuotesarja on monipuolisesti räätälöitävissä, turvallinen ja vesistöystävällinen keino nostaa veneesi tai laiturisi arvoa ja näyttävyyttä.

 

Turvallisuus sekä käyttäjäystävällisyys on erityisesti huomioitu kehitysprosessissa. Jokainen tuote on varustettu innovatiivisella teknologialla, joka erottaa OceanLED-tuotesarjan muista vedenalaisen valaisun tuotteista.

Jokaisessa tuotteessa mm. lämpötilan säätely ja katkaisu, optimoitu virrankulutus, korroosion esto, optimaalinen valon läpäisevyys, minimoitu valon menetys sekä korkealaatuiset LED-komponentit.

 

Ammattimainen asennus ja oikeat tuotteet varmistavat, että veneen runko ei vahingoitu, eikä ajan myötä ilmene pintaan asennettujen valojen aiheuttamia vaurioita. Valot asennetaan aina veneen ollessa nostettuna vedestä.

Light. Years ahead.

Vedenalaiset valot sopivat loistavasti aina vesijeteistä RIB-veneisiin, ja purjeveneiden mastovaloista superjahteihin. Erityistä käytännön hyötyä valot tuovat laitureihin, sekä kalaveneisiin. Valot voidaan optimoida houkuttelemaan kaloja erityisellä ohjelmalla omasta kaukosäätimestäsi tai puhelimestasi.
 

Ainutlaatuinen väriteknologia tekee OceanLED-tuotteet markkinoiden parhaaksi.

Eniten yksittäisiä LED-komponentteja väriä kohden mahdollistavat koko RGBW -värispektrin käytön.
Valaisimissa hyödynnetään uusinta, nelikanavaista HD LED-teknologiaa.

Valaistusta kontrolloidaan katkaisimella, kaukosäätimellä tai älylaitteella (iOS tai Android).
Voit myös hyödyntää eri valaisu-ohjelmia sekä ennakko-ohjelmointia.

 

Kaikkiin OceanLED -tuotteisiin saatavilla myös edullinen Santander osamaksu.

OceanLED väriä vaihtavat vedenalaiset valot

Vedenalaiset valot

Laiturivalot

OceanLed -valaisu kaikkiin veneisiin, kaikkiin säätiloihin. Tarjoamme kustannustehokkaasti yksilöidyt vedenalaiset valaistukset moottoriveneisiin, purjeveneisiin ja jahteihin.

Kaikki valaistus kaukosäädöllä RGBW-moniväreissä tai valitussa värissä. Vedenalainen valaisu nostaa veneesi näyttävyyttä, turvallisuutta sekä markkina-arvoa.

 Valitsemalla veneeseesi OceanLEDit, valitset turvallisen, energiatehokkaan ja huoltovapaan vaihtoehdon, pitkäaikaiseen käyttöön.

Käyttöikä valaisinta kohden noin 40 000h. Patentoidun teknologian ansioista koko järjestelmä kestää myös esimerkiksi talvisäilytyksen ulkona ilman erityisjärjestelyitä.

OceanLED vedenalainen valaistus lauitureihin ja satamiin

Täydellinen valinta upean valaistuksen luomiseen laiturille, satamaan tai uima-altaaseen. Pimenevään vuodenaikaan vesirajan valaisu tuo koti- ja mökkirantoihin välttämätöntä lisäturvallisuutta, kuitenkaan ulkonäöstä tinkimättä. Valaistuksen värin voit päättää itse, jolloin kaunis vesirajasi korostuu tyylikkäällä ja näyttävällä tavalla. Kokonaisuuteen voidan lisätä myös korostusvaloja rannalle, esimerkiksi puiden tai kivien korostamiseen.

Vesistöjen kausittaisen jäätymisen takia pohjoisessa laiturivalaistus on usein asennettu erilliseen, helposti irroitettavaan paneeliin, eikä suoraan kiinni laiturin runkoon. Näin valot on irroitettavissa helposti ennen jäiden tuloa.

Valot voidaan asentaa helposti myös mökille ja satamiin, joissa ei ole kiinteää sähköverkkoa. Tähän riittää koteloitu akku, johon on liitetty aurinkopaneeli. Valoja voi ohjata katkaisimen lisäksi myös kaukosäätimellä, jolloin esimerkiksi syyspimeällä valaistus on mahdollista sytyttää jo saapuessa laituriin veneellä tai maitse

Aktiivinen lämpötilan säätely estää ylikuumenemisen ja kehittynyt tekniikka takaa minimaalisen energiankulutuksen. Kaikista energiatehokkain ratkaisu saavutetaan aurinkopaneeleilla. Puhtaanapito on helppoa Tritonium™ -pinnoitteen ansiosta. Pinta puhdistuu meren kasvillisuudesta pyyhkäisemällä. Varsinivelletyt valot soveltuvat myös ponttoonilaitureille. Valojen käyttöikä on yli 40 000 tuntia, eli keskimääräisessä kolmen vuodenajan käytössä noin 30 vuotta.

Asennukset ympäri Suomen.

Tarkemmat tekniset tiedot Englanniksi täällä.ä

Erityisesti mastoihin kehitetty M6 Gen2-sarja on tyylikäs ja korkealaatuinen ratkaisu takiloinnin ja kannen valaisuun. Optimaalinen 38° pyöreä valokeila auttaa kohdistamaan voimakkaan LED-valon korostamaan aluksesi luontaista kauneutta. Valoyksikön kapea design on täydellinen valinta veneesi mastoihin ja spriidareihin. Voimakas jopa 660 lumenin valokeila eliminoi huonosti valaistut alueet kansitilassa.

OceanLED -valojen kehityksessä on erityisesti huomioitu turvallisuus ja huomaamaton asennus. Valon kiinnitys toivottuun paikkaan vaatii ainoastaan kaksi ruuvia valoa kohden ja noin 13mm läpiviennin. Soveltuu kiinnitettäväksi alumiiniin, teräkseen, puuhun sekä komposittiin. Kevyt runko on valmistettu kemiallisesti hylkivästä optisesta polymeeristä, joka on täysin vesitiivis, ruostumaton ja pitkäikäinen. Aktiivinen lämpötilan säätely estää ylikuumenemisen ja kehittynyt tekniikka takaa minimaalisen energiankulutuksen. Kaikista energiatehokkain ratkaisu saavutetaan aurinkopaneeleilla. Puhtaanapito on helppoa Tritonium™ -pinnoitteen ansiosta. Pinta puhdistuu helposti pyyhkäisemällä. Valojen käyttöikä on yli 40 000 tuntia eli keskimääräisessä kolmen vuodenajan käytössä noin 30 vuotta.

Väreinä kirkas ja lämmin valkoinen.

Tarkemmat tekniset tiedot Englanniksi täällä

Mastovalot

OceanLED Led mastovalaistus

Vedenalaiset valot veneessä sekä laiturilla kiinnostaa kaloja ja illan hämärtyessä kaloja kerääntyy veneen lähettyville. Tuulastajat käyttävät kirkkaita vedenalaisia valoja veneen keulassa ja sivuilla, jolloin ei tarvitse erillistä tuulastusvaloa ja kädet jäävät vapaaksi kalastustoimiin. OceanLED on myös kehittänyt erikseen kalojen houkutteluun suunniteltuja värisävyjä sekä strobo-ohjelman.

Valojen asennus on erittäin helppoa ja se on mahdollista tehdä myös itse mukana tulevien kiinnikkeiden ja ohjeiden mukaan.

Kalastushyödyn lisäksi veneestäsi toki myös tulee vesistösi näyttävin ja tyylikkäin.

OceanLED -valojen kehityksessä on erityisesti huomioitu turvallisuus ja kestävyys. Kevyt runko on valmistettu kemiallisesti hylkivästä optisesta polymeeristä, joka on täysin vesitiivis, ruostumaton ja pitkäikäinen. Aktiivinen lämpötilan säätely estää ylikuumenemisen ja kehittynyt tekniikka takaa minimaalisen energiankulutuksen. Kaikista energiatehokkain ratkaisu saavutetaan aurinkopaneeleilla. Puhtaanapito on helppoa Tritonium™ -pinnoitteen ansiosta. Pinta puhdistuu helposti pyyhkäisemällä. Valojen käyttöikä on yli 40 000 tuntia eli keskimääräisessä kolmen vuodenajan käytössä noin 30 vuotta

 

OceanLED led valaistus kalastusvalo

Kalastusvalot